Много изненади готви академията на Манчестър Юнайтед за българските деца

19907
Много изненади готви академията на Манчестър Юнайтед за българските деца

След като преди седмица стана ясно, че на 4-ти февруари 2014г. в София пристигат мениджърите на "Манчестър Юнайтед Футболни Училища", екипът ни успя да научи от организаторите на събитието в България – Summerly, интересни подробности.

Малките любители на футбола, които освен спорта, искат да научат английски, ще имат възможност да чуят лично от организаторите, какви са треньорите  на футболните лагери, как са избрани, обучени и сертифицирани и защо тренировките там са толкова интензивни и важни за развитието на малките футболисти.

Манчестър Юнайтед затъва в посредственост

Шампионът на Англия "Манчестър Юнайтед" допусна поражение с 0:1 при домакинството си на "Нюкасъл" на "Олд Трафорд", предаде БГНЕС. Тов...

Футболните техники, тактики и подготовка, които стоят зад успеха на "Манчестър Юнайтед", както и защо обучението по английски език се провежда по специално създадена за училищата на Юнайтед програма на Оксфорд Юнивърсити Прес са само част от темите, които всички ще могат да разберат лично от "Манчестър Юнайтед Футболни Училища".

Всеки ще може да зададе своя въпрос към г-н Тони Райт - мениджър на Manchester United Soccer Schools и CMT Learning, който е подготвил специални изненади за българчетата по време на събитието.

Събитието ще се проведе на 4-ти февруари 2014г. (вторник) от 18:30 часа в зала София на Grand Hotel Sofia, на ул. Гурко 1.

Входът е свободен, а желаещите да присъстват трябва да се регистрират на: http://www.summerlylearning.com/#!manutdschools-event/c9ao

Футболната академия на Манчестър Юнайтед идва в България

Мениджърите на "Манчестър Юнайтед Футболни училища" идват за първи път в България, за да представят футболните лагери с английски език ...

Медийни партньори на събитието са специализираният уеб сайт за детски спорт в България – www.kidssports.bg , както новинарския сайт www.actualno.com и специализирания бизнес сайт www.expert.bg, от които може да очаквате подробности, интервюта и ексклузивни новини по темата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ