Футболната академия на Манчестър Юнайтед идва в България

49229
Футболната академия на Манчестър Юнайтед идва в България

Мениджърите на "Манчестър Юнайтед Футболни училища" идват за първи път в България, за да представят футболните лагери с английски език за деца и младежи в Англия, по покана на изключителните им партньори – Summerly International Learning.

След успешната 2013 година, през която малки български футболисти се докоснаха до изкуството на футбола в Англия, учиха в школата на Юнайтед и донесоха редица награди, на 4-ти февруари 2014 година управителите на "Футболните училища на Юнайтед" ще представят програмата на футболните езикови лагери за новата 2014 година.

Два гола за Руни и трилър на Уайт Харт Лейн

"Тотнъм" и "Манчестър Юнайтед" си разделиха по една точка след яростен сблъсък днес, завършил при резултат 2:2. "Шпорите" така и не усп...

Събитието е първо по рода си в България и обещава да е интересно и полезно на всички млади таланти и техните родители. От организаторите – Summerly Learning, обещават много изненади и награди по време на събитието. Очакваме полезна информация от официалния гост, г-н Тони Райт - мениджър на Manchester United Soccer Schools и CMT Learning, който ще отговаря на въпроси на гостите и ще разкаже подробности за футболните лагери и традициите и ценностите на отбора.

Събитието ще се проведе на 4-ти февруари 2014 година (вторник) от 18:30 часа в зала София на Grand Hotel Sofia, на ул. Гурко 1. Входът е свободен, а желаещите да присъстват трябва да се регистрират на тук.

Медийни партньори на събитието са специализираният уеб сайт за детски спорт в България – kidssports.bg, както новинарския сайт actualno.com и специализирания бизнес сайт expert.bg, от които може да очаквате подробности, интервюта и ексклузивни новини по темата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com