Шеф в ЦСКА пред Actualno: Положението е много тежко, звъня на Ганчев

23538
Шеф в ЦСКА пред Actualno: Положението е много тежко, звъня на Ганчев
Снимка: БГНЕС

"Положението в ЦСКА е много притеснително. Нищо не се е променило от времето, когато "Титан" управляваше", за това алармира членът на УС на "червените" Лъчезар Николов пред Actualno.com. Той призна, че Александър Томов и Александър Тодоров се крият и отказват да коментират с него проблемите на 31-кратния шампион. Това е изключително странно, предвид присъствието на Чезари в ръководен орган, какъвто е Управителният съвет.

"Много съм притеснен за бъдещето на ЦСКА. Най-вече за взимането на лиценз. Звъня на Томов и Тодоров, искам да обсъдим нещата, да направим план за действие, но те не ми вдигат. Ако това продължава така, ще се принудя да им изпратя писмено въпросите си и да изискам отговор като член на УС. Клубът има огромни задължения, не знам как ще се справим. Имаме загубени дела във ФИФА, а там няма мърдане. Единственият вариант е разсрочване на задълженията и футболистите да оттеглят исканията си. Но те са предимно чужденци и не им пука за състоянието на ЦСКА. Да бяха 100, 200 или дори 500 000 лева ок, но сумите са съвсем различни. Дори смятам да звъня на Гриша Ганчев, ако може да помогне по някакъв начин, дори и само със съвет", каза Николов.

Шест месеца след влизането на Тодоров и Томов в Борисовата градина с идеята ЦСКА да стане публично дружество, Николов направи своята равносметка.

"Смятам, че това не е моделът за управление. В България ще стане много трудно. Трябват един или двама сериозни бизнесмени, които да дават пари. Другият вариант, който също е възможен, е този на Байерн. Дори го презентирах пред Томов и Тодоров, те го харесаха много и дотам, каза още Чезари. - Нищо не се е променило от времето на "Титан". Ако не бяха "ЦСКА Завинаги", нямаше да бъде забит един пирон. Клубът се издържа от постъпления от билети и други неща, но това е крайно недостатъчно. Как може толкова време да не се намери спонсор? Сметките не излизат и е време за други действия. Не може да се разчита пак в последния момент да се съберат милионите за лиценза. Просто няма да стане", завърши той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ