Около 33 млн. лв. са дълговете на ЦСКА

4777
Около 33 млн. лв. са дълговете на ЦСКА

Дълговете на ЦСКА са около 33 милиона, а не 57 млн., каквато информация беше излязла. Това обяви досегашният синдик Радослав Тонев, който не получи необходимото мажоритарно мнозинство.

"Има една грешка при отчитането на счетоводните книги като информация, става дума за 57 милиона отчетени загуби за предишен период. Там не е отбелязана 2015 година и оттам идва разминаването“, разкри Тонев след вчерашното събрание на кредиторите на "червените". 

Мъжки баскетболен отбор на ЦСКА ще има от следващия сезон

Мъжки баскетболен отбор на ЦСКА ще има от следващия сезон, обяви президентът на клуба Роберт Гергов. Планира се мъжкият състав на &bdq...

Той допълни, че срокът за предяване на претенции не е изтекъл и още кредитори могат да го направят.

"Срокът за подаване на заявки за кредитори не е изтекъл. Каквото се е случило, се е случило на събранието, не може да го преразгледаме и променим. Въпреки краткия срок, получих пълно съдействие от ЦСКА. Счетоводната документация, която се изискваше, ми бе предоставена. Наистина обемът бе голям. За този кратък срок, откакто съм синдик, е трудно да се направи ревизия за минал период и да се обработи цялата документация", заяви досегашният временен синдик на "армейците".

След като Радослав Тонев оттегли своята кандидатура, малко след това името му отново беше издигнато от адвокатите на НАП. Имаше още две кандидатури, но нито една от трите не събра достатъчно гласове. Сега трябва да бъде назначен служен синдик, който да ръководи процесите в клуба.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ