Лудогорец влага 2 милиона в стадиона, остава без зимна селекция

6161
Лудогорец влага 2 милиона в стадиона, остава без зимна селекция
Снимка: ludogorets.com

Лудогорец трябва да намери място в групите на Шампионска лига през следващия сезон, а отборът да играе на стадиона в разград. Това е последната мисия, която босът на "орлите" Кирил Домусчиев си е поставил, както и пред подчинените си, пише Sportlive.bg.

За целта Домусчиев е заделил 2 милиона лева. На първо място в момента обаче е ремонтът на "Лудогорец арена", който най-вероятно ще глътне цялата сума. За сметка на това зимна селекция при "зелените" няма да има, тъй като няма пари за купуването на нови футболисти.

Лудогорец се отказа от Иван Иванов

Няма никакъв шанс Иван Иванов да заиграе в Лудогорец, пише Sportlive.bg! Както е известно, защитникът бе сред обсъжданите имена за под...

Домусчиев е решил да инвестира в съоръжението, тъй като след изхвърлянето на Литекс от "А" група и отнемането на точките неговият тим е вече с 5 пункта начело пред "Левски" и е почти сигурен шампион.

Треньорът Георги Дерменджиев е бил набелязал зимни попълнения, особено в защита, където има спешна нужда, но ще трябва да се справя с наличните играчи.

Само преди дни Общинският съвет в Разград реши договорът за съвместна дейност с ПФК Лудогорец за стопанисване на градския стадион да бъде удължен до 30 юни 2017 г. Сключеният през 2011 г. договор стадионът да бъде обект на съвместна дейност между общината иу футболния клуб изтича на 8 февруари, стана ясно по време на обсъждането.

Още по темата четете в Sportlive.bg!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com