Вили Вуцов: Свалям шапка на момчетата!

10499
Вили Вуцов: Свалям шапка на момчетата!
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Ботев (Пд) Велислав Вуцов похвали много отбора си след 1:1 срещу Берое в Стара Загора във втория кръг от "А" група. "Канарите" се спасиха от загуба с гол в 93-ата минута, след като през целия мач домакините бяха по-добрият отбор на терена.

"Добър двубой. Берое е в Топ 3 като моментно състояние в "А" група, коментира Вили Вуцов. - При нас се натрупаха много негативни неща. Смятахме, че ще победим Санкт Пьолтен. Не победихме, а изиграхме един много слаб мач. Момчетата се справиха много добре и поздравявам младите. Благодаря за хъса и желанието, което демонстрираха. Добрите и опитни футболисти подадоха ръка на малките. Влизането на Иван Цветков беше лидерско. За нашия отбор ще говоря тогава, когато започнем да играем така, както аз искам. Видяхме един Ботев, който дойде да победи. Радвам се за момчетата и им свалям шапка. Много съм доволен, че връзката между собственик и клуб е на лице. Съжалявам, че не успяхме да му подарим победа. Той оценява, че всики го уважаваме. Щастлив съм, че зарадвахме феновете и не загубихме. Цялата премия, която е на отбора, я вкарваме във фонда на феновете за следващото гостуване. Ботев е борещ се отбор. Най-трудното нещо е да се смени манталитета. Доволен съм, че в това гостуване отборът показа воля и характер. Гамаков си счупи носа след сблъсък с вратаря. Лекарите му дават 10 дни почивка за възстановяване. Куртеан се разбрахме и няма да продължи да бъде част от Ботев. Аз не му се сърдя и не го обвинявам. Не знам дали ще бъде продаден или освободен. Второто полувреме стояхме по-добре".

Велислав Вуцов: Целта пред Ботев (Пловдив) е място в топ 8 на първенството

Целта пред отбора на Ботев (Пловдив) за новия сезон е място в „Топ 8“ на първенството, като тимът няма да се бори за титлат...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ