Венци Стефанов: Държавата няма вина, че ЦСКА няма да играе в "А" група

9397
Венци Стефанов: Държавата няма вина, че ЦСКА няма да играе в "А" група

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че държавата няма вина, че ЦСКА няма да играе в "А" група от предстоящия сезон. Стефанов коментира пред BTV ситуацията в българския футбол и изцяло обвини ръководството на "армейците" за състоянието на клуба.

"Не държавата загроби ЦСКА, а ЦСКА - държавата. За да се стигне до изхвърлянето на "червените" във "В" група, не е виновна държавата, а всички онези, които приемаха различни залози от ръководството на клуба, отлагането на плащанията и пр. Залагаха се марки, емблеми, ниви, какво ли не. Само и само да се запази ЦСКА в "А" група, ама и без петел може да съмне - трябва да се знае това. Как да се запази лиценза с такива задължения? ФИФА и УЕФА имат точни и ясни указания", заяви президентът на Славия.

Даниел Боримиров обмисля да напусне "Левски"

Шефът на ДЮШ в "Левски" Даниел Боримиров съвсем скоро може да напусне "Герена", а причината са намаленият бюджет и съкращенията в школа...

Относно новото ръководство на ЦСКА той сподели, че правилният човек за тима е този, който ще се справи със задълженията на отбора.

Стефанов коментира и ситуацията в "Левски" след напускането на Тодор Батков.

"За Тодор Батков мога да говоря само с уважение. Той положи неимоверни усилия да съхрани Левски и да запази доброто име на клуба. Според мен най-голямата му грешка бе, че допусна феновете в управата. Там не трябват привърженици, а истински специалисти от различни сфери. Витаят приказки в публичното пространство около Делян Пеевски и ДПС. Убеден съм, че "сините" привърженици няма да допуснат участие на ДПС в ръководството на отбора, но ако Делян Пеевски иска от свое име да дава пари, не виждам нищо лошо", заяви босът на "Славия".

Всичко, което сподели Стефанов можете да прочетете тук.

Лицензионната комисия обяви, че ЦСКА не може да участва в "Б" група

Лицензионната комисия към БФС  излезе с официално и окончателно становище относно това къде ще може да започне новия сезон ЦСКА. Н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ