Валери Божинов: Запалих се по Левски - това е много голям клуб

17638
Валери Божинов: Запалих се по Левски - това е много голям клуб
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Левски Валери Божинов за пореден път сподели, че иска да при "сините" и през новия сезон. Пред gong.bg футболистът коментира ситуацията в отбора и своето бъдеще

„В момента настроението в нашия отбор не е хубаво, но това е нормално. В нас има желание, но когато няма успехи и победи, настроението е лошо. Ние сме част от най-големия български клуб и винаги целта е да спечелим нещо, а при нас не се получава“ - сподели нападателят.

"Фонд сто години Левски" с призив към всички левскари

"Фонд сто години Левски" започва важна инициатива, която е свързана с ремонт на Могилката край НДК, където през 1914 г. е създаден Левс...

„Сега ни остават мачове само за честта. Иначе искам да постигна нещо с Левски, но няма как да се случи през тази година. В моята кариера съм побеждавал много големи отбори, но сега ми се иска да победя ЦСКА. Тази година не стана, но се надявам догодина да се получи. Сигурен съм, че феновете ще организират страхотен празник за юбилея. В тях не се съмнявам. Надявам се и бъде малка част от спектакъла. Всички, които обичат и вярват в Левски трябва да дойдат на стадиона. Знам, че организацията ще е невероятна“ - допълни Божинов.

„Запалих се по Левски, няма как да не бъде така. Това е много голям клуб. Най-големият в България. В момента мисля, че ни липсва организация. Надявам се Левски да има хубав проект за следващата година. Искрено вярвам, че в отбора ще дойдат точните хора, които да направят добър отбор. Трябват и добри футболисти. Не знам дали ще остана, защото не съм наясно дали ще ме иска следващия треньор и ръководството. Моето желание е да остана в Левски и да спечеля нещо с този клуб“ - завърши Божинов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com