Томов за "Титан": Измет, страх ги е, че ги дадохме на прокурор

14014
Томов за "Титан": Измет, страх ги е, че ги дадохме на прокурор
Снимка: БГНЕС

Президентът на ЦСКА Александър Томов съзря прозаична причина във внезапната и остра атака от страна на бившия собственик Иво Иванов. "Страх го е и реагира на това, че го дадохме на прокурор. Не виждам смисъл да се занимавам с твърденията на този човек. Истината за него е една - той е убиец на футболни клубове, и това съвсем скоро ще се потвърди по законов път“, каза пред "Преса“ бившият политик.

Томов категорично отрече да са подписвани фалшиви споразумения за разсрочване на плащания. "А какъв е Иво Иванов, че да говори за лиценза ни? Откъде му е информацията? От клуба или от УЕФА? Прогнозира, че ще ни вземат лиценза, защото му се иска да стане така, за да не му се налага после да ходи по съдилища. В твърденията му няма и капчица истина“, сподели "червеният“ шеф.

ЦСКА ще сезира отново прокуратурата за "Титан"

Приближени на председателя на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов ще внесат до дни искане до главния прокурор Сотир Цацаров. ...

Той опроверга и думите на Иванов, че увеличаването на капитала на ЦСКА би било престъпно деяние. "За тези неща си има държавни органи. Щом Комисията по финансов надзор ни позволява, значи мнението на някакъв си бос от времето на Металург Перник няма никакво значение. Не виждам защо в България постоянно се занимаваме с всякаква измет, известна единствено с престъпленията си“, обясни Томов.

Сигналът, който той подаде в прокуратурата миналата седмица, е свързан с фирмата на Иванов и Димитър Борисов "Титан Спорт“, която държеше акциите на "армейците“. Клубът има финансови претенции към нея, но се е оказало, че собствеността й наскоро е прехвърлена върху български и молдовски гражданин, които нямат нищо общо със сметопочистващата компания и не разполагат с почти никакви парични средства.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ