Томов се изметна: Смяната на Стойчо е излишни журналистически напъни

11055
Томов се изметна: Смяната на Стойчо е излишни журналистически напъни
Снимка: БГНЕС

Главният акционер в ЦСКА Александър Томов се уплаши от интерпретацията на думите му, казани след отпадането от Европа от молдовския Зимбру и побърза да ги опровергае.

Медии и фенове разтълкуваха думите му като заплаха от раздяла с треньора Стойчо Младенов.

Днес в ново обръщение, публикувано на официалния сайт на клуба, Томов побърза да отрече това, като заяви, че доверието в Младенов е пълно.

Ето цялото изявление на Томов:

Дучето: ЦСКА загива с Томов и Стойчо

Огромната част от феновете на ЦСКА скочиха на треньора Стойчо Младенов след поредния резил в Европар. "Червените" отпаднаха безславно о...

Излишни са интригите и напъните на някои журналисти, които пишат в последните дни за предстояща смяна на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов. Доверието в него е пълно и то не е свалено след отпадането от турнира Лига Европа.

Стойчо Младенов изигра ключова роля в спасяването на Клуба от предумишлен фалит и закриване през 2013 година. Под негово ръководство и с моя лична подкрепа през юни-юли тази година беше направена нова мащабна селекция, която доведе до подмладяване на състава с перспективни футболисти. Днес ЦСКА има в първия си състав 32 души, някои от които състезатели от национални юношески и мъжки гарнитури. Задачата на старши-треньора е на тази база да изгради боеспособен тим с няколкогодишна перспектива.

Ето защо сега е необходима максимална концентрация за предстоящото вечно дерби и в борбата за шампионската титла, а не поддаване на интриги, особено когато те идват от нашите съперници.

Джеки: ЦСКА е цирк!

Легендата на ЦСКА Георги Димитров - Джеки за пореден път отправи унищожителна критика към ЦСКА и старши-треньора на отбора Стойчо Младе...

ЦСКА е силен отбор с голяма история. Но силата не е само в това да празнуваш победи, но и в това да понасяш достойно загуби. Така е във футбола, но така е и въобще в живота.

Затова нека утре всички да отидем на стадиона и да подкрепим любимия армейски тим!

Томов: Зимбру спря възхода на ЦСКА

Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов пусна на сайта на клуба официално обръщение по повод отпадането от молдовския...

Александър Томов

Председател на Надзорния съвет

на ПФК ЦСКА АД

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ