Тити Папазов: Искам юбилеят на 10-ти октомври да затвърди хегемонията на "синята" общност

4530
Тити Папазов: Искам юбилеят на 10-ти октомври да затвърди хегемонията на "синята" общност

Тити Папазов направи емоционална и прочувствена покана към феновете на "Левски". Той поиска от тях да напълнят националния стадион в събота за срещата по повод 50 години от евродебюта на клуба.

„Левскари, ние трябва да докажем за пореден път доминацията си сред феновете в България. Всичко, което се случваше хубаво досега, се случваше само заради вас. Затова искам сега в събота, когато не е дразнителят Лацио и не навършваме 100 години, да покажем, че тази наша любов е безгранична. Феновете показаха, че могат да се радват и да празнуват юбилея, доказаха, че могат да помагат и да дадат по 10 лв., за да спасят баскетболния Левски. За 17 години като треньор, това е върхът в кариерата ми. Да, титлите ги има, но това, което могат да създадат феновете, никой не може да го даде", заяви Папазов.

"Левски" ще представи евроюбилейната фланелка на специална пресконференция

От "Левски" свикват специална пресконференция заради представянето на юбилейната фланелка за предстоящия мач с шведския Юргорден по пов...

Той призова цяла "синя" България да повярва пак срещу Юргорден, защото това е част от историята и трябва да я пазим.

„Искам стадионът да е пълен, защото съм максималист. Да напълним стадиона, за да докажем за пореден път на скептиците, че сме Левски. Нашият отбор най-много се коментира, защото сме с най-голяма численост в България. Само пълният стадион в събота ще докаже смазващото превъзходство на "сините". Той ще даде криле на тези футболисти. Огромна благодарност за организаторите на двубоя. Ако сега "синя" България е щастлива от случващото се в клуба, това не е станало в един миг, а е една последователна работа, в чиято основа стоят феновете на Левски", добави специалистът.

"Искам на 10 октомври да докажем за пореден път каква е нашата огромна стойност. Тя не е свързана с пари, а с любов. Любовта се доказва и трябва да има 25-30 хил., а и повече. Нека ние сами повярваме в тази кауза. Живеем в държава, в която не любовта към твоя отбор е по-силна от омразата към другия. Но ние сме различни, защото сме на върха. Нека "синя" България залее стадиона", добави Папазов.

Той разкри и малки детайли от програмата на двубоя. На почивката ще бъде представен баскетболният отбор за новия сезон, в който ще фигурират имената на четирима младоци под 16 години.

Левскарите избират най-великите играчи и мачове в евротурнирите

Организаторите на юбилея на Левски – 50 години в европейските клубни турнири обявиха, че стартират серия анкети за определяне на ...

 "С приходите от мача с Юргорден ще се доизградят терените за децата. Затова всички "сини" фенове ходим с вдигната глава, защото покриваме задълженията си, това го решиха феновете. Тогава, когато избрахме този път, никой не мислеше за класиране, а да нямаме дългове. Затова искам юбилеят на 10-и октомври да затвърди хегемонията на "синята" общност", добави Папазов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ