"Титан" пожела да довърши и Етър

12994
"Титан" пожела да довърши и Етър
Снимка: БГНЕС

Бившите собственици на ЦСКА от "Титан" отново са решили да влизат във футбола. Боклукчиите, които за малко не затриха 31-кратния шампион, сега са хвърлили око на Етър (Велико Търново). Нишката е ясна - "Титан" чисти града, чийто кмет е Даниел Панов от ГЕРБ. Именно по време на управлението на партията на Бойко Борисов "Титан" управлява ЦСКА, а Димитър Борисов дори бе забелязан на партиен митинг. У пернишките апапи явно е останало чувство за недовършена работа и сега искат да се доупражняват върху Етър. За това призна техният представител Венци Живков, известен с непрестанните си лъжи, докато бе в ЦСКА.

"Знаете, че нашата фирма е съпричастна към спорта. Допреди 6 месеца бяхме собственици на ЦСКА. Ние сме отворени към тази тема. Това е въпрос на разговори, но след приемането, че “Титан – АС” ще продължи да чисти Велико Търново през следващите 5 години. Склонни сме на разговори да подпомогнем футболен клуб Етър и да изясним кой какво иска и с какво фирмата може да бъде полезна. Нашата фирмена политика в градовете, където извършваме сметопочистването, е да помагаме на всички дейности, които се случват в самия град. Отворени сме за диалог", заяви пернишката старшина.

Така от "Титан" отново показаха прословутия си непукизъм, след като вчера започна разкриването на престъпна схема за източването на ЦСКА, в която по всяка вероятност са участвали техните протежета Георги Павлов и Калоян Стонов. Вместо да се притеснят, Димитър Борисов и Иво Иванов решиха да си вземат нов клуб.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com