Стойчо Стоев недоволен от скоростта на отбора

9634
Стойчо Стоев недоволен от скоростта на отбора
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев остана доволен от резултата в първия мач от 1/2-финала за Купата на България срещу Локомотив (Пд), но имаше сериозни забележки към играта на футболистите. Разградчани биха с 2:0 в домакинството и си улесниха задачата за реванша.

"Имам определени забележки, особено през първото полувреме. Второто беше по-добро, но си личи, че в дадени футболисти има много умора. Сега има прекъсване за нашия отбор и ще дам почивка на някои играчи, за да могат да отморят. 57-и мач ни е, мисля, за сезона, така че е оправдано да има умора, каза той. - Като цяло и времето беше такова, че не можеше да се покаже кой знае какво. Опитаха се и двата отбора да играят футбол - къде по-сполучливо, къде по-малко. Играхме на моменти много бавно, изключително бавно. Имаше ситуации, когато вместо да се опитаме да играем вертикално, ние пак си подаваме хоризонтално. Излишно водене имаше, направиха се и непредизвикани грешки. Но постигнахме добър турнирен резултат".

10 лудогорци удариха с 2:0 Локо (Пд) за Купата

Лудогорец удари с 2:0 Локомотив (Пд) в първия мач от 1/2-финала за Купата на България. Шампионът игра 20 минути с човек по-малко заради...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com