Стойчо Стоев: Чувството се споделя на стадиона с всички, които обичат тази идея

4640
Стойчо Стоев: Чувството се споделя на стадиона с всички, които обичат тази идея
Снимка: Официален сайт на "Левски"

"Това е 50-годишен юбилей, не е някаква контрола. Мисля, че наистина хората, които обичат Левски и имат възможност, трябва да го уважат. Той е свързан с едно чувство, което го имаш като клуб, което го изживяваш. Трябва да го споделиш на стадиона с всички други, които обичат тази идея". Така треньорът на "Левски" коментира предстоящия юбилеен мач на "сините" срещу Юргорден на специална пресконференция за двубоя.

С мача клубът отбелязва 50-та годишнина от първия мач на "сините" в Европа. "Ще бъде един празник, ще бъде и една носталгия по мачовете в европейските турнири и надежди за предстоящи европейски мачове“, заяви специалистът.

Стоев заяви, че Владимир Гаджев със сигурност няма да вземе участие в приятелския мач, а нападателят Умар Диаби е под въпрос. Каращият проби бразилец Густаво Коельо със сигурност ще играе.

Тити Папазов: Искам юбилеят на 10-ти октомври да затвърди хегемонията на "синята" общност

Тити Папазов направи емоционална и прочувствена покана към феновете на "Левски". Той поиска от тях да напълнят националния стадион в съ...

Наставникът сподели, че ще направи всичко възможно догодина на малко по-ранен етап, през юни, "Левски" вече да участва в тези турнири.

Привържениците на Левски, които организират юбилейния мач  призоваха феновете на клуба да посетят съботния мач с Юргорден и обещаха, че „ще си струва“.

„В 16 часа започва футболният двубой с Юргорден, това е първият ни съперник. В 15.30 започва програмата ни с факти от историята на Левски. Надявам се, че голяма част от бившите ни състезатели ще присъстват. За Левски времето почти никога не е било и няма да бъде определящ фактор, защото любовта към нашия отбор е огромна. Нека хората предпочетат стадиона пред удобството на дивана, ще си струва“, заяви председателят на Тръст „Синя България“ Васил Колев.

Председателят на НКП Степан Хиндлиян пък призова всички да дойдат на стадиона, защото "срещата е от феновете за феновете."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ