Срязаха гума на колата на Здравко Лазаров

7982
Срязаха гума на колата на Здравко Лазаров
Снимка: БГНЕС

Неизвестен "доброжелател" е срязал гумата на личния автомобил на Здравко Лазаров, видя репортер на PlovdivDerby. "Лоши хора има колкото искате", коментира Eлектричката. Хубавото в случая е, че Здравко Лазаров може спокойно да кара с тази повреда, тъй като разреза не е дълбок, не се виждат теловете и скъсването е само по външната гумена обвивка.

В същото време стана ясно, че четирима от ултрасите на Локомотив (Пд) вече имат обвинения за причиняване на средна телесна повреда. Побойниците са в ареста за 72 часа, съобщи пред "Блиц" говорителят на Районна прокуратура Пловдив Атанас Илиев. Мелето, заради което са задържани и обвинени, е било на 19 срещу 20 април след дербито Локо - Ботев, което беше прекратено в 41-ата минута заради действията на "черно-белите" ултраси.

Зума разплакан: Няма полза от говорене...

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) и легенда Христо Бонев се разплака след прекратеното дерби с Ботев (Пловдив). Дълго след изл...

Фенове на Ботев, солидно почерпени, са предизвикали скандал в заведение, а след това е станал бой. Няколко младежи са били набити, пострадал сериозно е един. Срещу четиримата агресори е образувано бързо производство. Такова има и срещу други трима, които на мача са хвърляли бутилки, бомбички и други предмети и са псували полицаите, каза още прокурор Илиев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com