Скандалите в ЦСКА не спират, но интересът към отбора за новия сезон е голям

10588
Скандалите в ЦСКА не спират, но интересът към отбора за новия сезон е голям

"В ЦСКА има много проститутки! И другаде ги има, дори в Левски, ама не са толкова и всичко се потулва", избухна легендарният вратар Илия Вълов, чийто син и капитан на червения отбор Валентин Илиев преди два дни бе освободен от състава за новия сезон.

"Има подмолни води в нашия любим клуб, много дори. А Вальо обича истински клуба и отбора. Беше готов да играе и във "В" група. Когато се върна, се опитах да го откажа да играе пак в ЦСКА, питах го знае ли какво става там, а той вика: "Знам". И аз се отказах, защото видях, че той милее за клуба, за публиката. И ето сега какво стана", продължава Вълов.

Александър Бранеков ще играе в ЦСКА

Бившият защитник на ЦСКА Александър Бранеков, който през миналия сезон се състезаваше за "Локомотив София", се връща отново при армейци...

Легендарният червен вратар посочи и конкретни имена на "мишките", заради които според него се е стигнало до развръзката за Вальо Илиев. Кого визира Вълов - вижте в Sportline.bg.

Многото скандали покрай армейците обаче не се отразяват на апетита на медиите. Вече е ясно, че има много сериозен апетит към телевизионните права за "В" група заради 99,99% сигурното участие на ЦСКА там. Кой иска да вземе правата - научете в Sportline.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com