“Син“ удар по ЦСКА преди сблъсъка

11673
“Син“ удар по ЦСКА преди сблъсъка
Снимка: БГНЕС

Проучване на УЕФА повиши самочувствието на Левски преди поредното за сезона дерби с ЦСКА. Изследването показва, че “синият“ клуб е най-популярният в България, като се радва на подкрепата на 31% от привържениците в страната. На същата подкрепа в Италия се радва шампионът Ювентус.

Ювентус и Левски делят шестото място на на-популярните клубове в рамките на своите държави. Най-популярен на своя територия е португалският Бенфика с 47% подкрепа. Следват Стяуа с 47%, Галатасарай с 37% и Аякс с 35%. Реал (Мадрид) и Барселона са с еднаква популярност в Испания – по 35%.

Левски загуби Рамос за дербито

Левски загуби опитен играч за предстоящото дерби с ЦСКА в понеделник. Португалецът Кристовао Рамос няма да вземе участие в срещата пора...

Проучването е направено сред жителите на 38 страни членки на УЕФА, като в допитването са участвали хора на възраст от 18 до 69 години. Те са можели да посочват своя любим футболен клуб без да имат ограничение дали той е местен и чуждестранен. Затова на някои в някои държави се оказва, че най-популярни са Барселона и Манчестър Юнайтед.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ