Сашо Станков обвини съдиите за загубата от Лудогорец

8116
Сашо Станков обвини съдиите за загубата от Лудогорец
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков обвини съдиите за загубата на отбора му от Лудогорец в първия мач от 1/2-финала за Купата на българия. "Смърфовете" паднаха с 0:2 в Разград. Второто попадение беше отбелязано от дузпа. В 64-ата минута Роман Безяк падна в наказателното поле, а главният рефер Христо Ристосков посочи бялата точка.

"Мисля, че нашият отбор изигра добър мач, имахме си нашите шансове за гол. При първото попадение на Лудогорец беше неприятно, защото го получихме в края на полувремето. Мисля, че Лудогорец няма нужда от такава съдийска помощ за втория гол. Трябва да видя повторението на ситуацията, коментира той. - Жалко е, че когато останаха с 10 души някои наши играчи се представиха под възможностите си. Имаме си нашите шансове и за реванша. Мисля, че в завършващата фаза трябва да имаме по-голяма настоятелност. Здравко Лазаров е много важен за нас играч, видя се липсата му и при статичните положения. Бях принуден да направя и някои корекции в нападението. Ще го имаме обаче за реванша. Тепърва ще видим какво е състоянието на Намуши".

10 лудогорци удариха с 2:0 Локо (Пд) за Купата

Лудогорец удари с 2:0 Локомотив (Пд) в първия мач от 1/2-финала за Купата на България. Шампионът игра 20 минути с човек по-малко заради...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ