Сашо Станков: Показахме, че сме отбор с характер

8649
Сашо Станков: Показахме, че сме отбор с характер
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков остана много разочарован от отпадането на тима му от Лудогорец за Купата на България. "Смърфовете" спечелиха с 1:0 реванша от 1/2-финала за Купата на България, но след загубата с 0:2 в първия мач приключиха участието си в турнира.

"Жалко е, каза Станков след горчивата победа. - Първо искам да поздравя нашия отбор за играта. Показахме, че сме отбор с характер и съвсем малко не ни достигна. В края на мача имахме и дузпа. Случва се в крайна сметка, всеки пропуска дузпа. Видяхте, че разликата между нас и Лудогорец не е голяма. Тотално надиграхме съперника. Имаше много ситуации, в които нашият отбор беше ощетен. Не е необходимо да бъде подпомаган Лудогорец. Нека цяла България види, за да не коментирам аз, че ще кажат, че съм пристрастен. Гледайки генерално, по нищо не отстъпвахме на Лудогорец. Засега съм треньор на Локомотив. Рано е да се говори за моето бъдеще. Имам договор и възнамерявам да си го изпълня".

Коко Динев тръгна на война с кума на Стоичков

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Коко Динев обвини бившия административен директор на клуба Атанас Узунов за безредиците по време на...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ