С нов Лудогорец Дерменджиев ще търси първа победа в "А" група

12452
С нов Лудогорец Дерменджиев ще търси първа победа в "А" група
Снимка: БГНЕС

Лудогорец ще отвори нова страница днес. За първи път начело на отбора ще бъде наследникът на Стойчо Стоев Георги Дерменджиев. Новия треньор е решил да направи сериозни промени в стартовата единайсеторка срещу Марек. В състава ще се завърне Върджил Мисиджан, който бе оставен резерва от Стойчо Стоев в последните две срещи заради слабата си форма. Холандецът ще измести от титулярите Михаил Александров. 21-годишният футболист ще действа на левия фланг, докато отдясно ще е Даниел Абало. Малко е вероятно бившият футболист на Селта да е резерва за сметка на Йерун Луму. На върха на атаката на зелените пък се очаква да започне Жуниор Кишада.

Мерките за подобряване на резултатите ще продължат с включването на Анисе и Браян Ангуло сред титулярите. Дошлият от Ботев футболист почти сигурно ще си партнира в средата на терена със Светослав Дяков. Това ще е първият мач на мадагаскареца сред единайсетте. Досега той се появяваше от резервната скамейка.

Футболист на Лудогорец забъркан в скандала за черното тото?

Юношеският национал Стивън Петков, който наскоро смени Левски с Лудогорец, бе забъркан в скандала на деня - ареста на 20-годишен футбол...

Другото ново попълнение Ангуло пък ще трябва да запълва дупката на левия фланг на отбраната. Както е известно, Йордан Минев е с контузия и почти сигурно е аут и за гостуването на Партизан в Белград, докато португалецът Витиня счупи пръст.

В центъра на отбраната нов шанс за изява ще получи Теро Мантула. Финландецът бе замразен на пейката, но с оглед контузиите на Барт и Терзиев, както и проблемите на Моци ще стартира редом до Александров. Дерменджиев най-вероятно ще даде почивка освен на румънеца и на Жуниор Кайсара. Вместо него отдясно на отбраната ще действа Гилерме Шоко.

Вероятни съствави:

Лудогорец: Вл. Стоянов, Шоко, Мантула, Ал. Александров, Ангуло, Златински, Анисе, Абало, Марселиньо, Мисиджан, Кишада

Стойчо Стоев: Допусках това да се случи, за нищо не съжалявам

Вече бившият треньор на Лудогорец Стойчо Стоев коментира раздялата си с българските шампиони пред "Тема спорт”. Той призна, че не...

Марек: Михайлов, Лахчев, Б. Николов, Н. Николов, М. Димитров, Илиев, Андонов, Тончев, М. Василев, Д. Димитров, Бибишков

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com