Привърженици на Левски налетяха на новия треньор на сините

48177
Привърженици на Левски налетяха на новия треньор на сините

Фенове на "Левски" нахлуха в залата за пресконференции на стадион "Георги Аспарухов" при представянето на новия наставник Ивайло Петев и буквално изгониха новия наставник на сините, предаде БГНЕС.

Още докато Петев идваше за официалната си пресконференция, той беше посрещнат с викове "чорбар". След това привържениците на "Левски" нахлуха в залата с думите: "Определено не сте желан тук. Не ви харесваме и не ви желаем. Не сте ни питал дали може да слагате фланелката на Левски. Свалете фланелката, да не я свалим насила". След това феновете свалиха фланелката на Петев, който, според тях, е цесекар и поискаха обяснение от спортния директор на клуба Наско Сираков.

"Къде е мустакатият (бел. ред. - Тодор Батков)" и "Не те ли е срам, Наско", повтаряха феновете, за които запознати казват, че са от фракцията "София-Запад". Синята легенда опита да успокои привържениците, които попитаха дали е възможно при категорично желание на синята публика Йоканович да се върне. Някои от феновете дори почнаха да избутват присъстващите журналисти.

Ивайло Петев поема Левски от вторник

Ивайло Петев ще бъде новият наставник на Левски, като ще замени на поста сърбина Славиша Йоканович още утре, съобщава ТВ7. Йоканович н...

"Аз съм в най-тежката ситуация, защото Славиша ми е приятел. Харесва ли Ви играта? Няма желание. Ще плащаме неустойка на Йоканович, 2 или 3 заплати. За мен това е един изключително възпитан човек, живял 20 години в Испания, на когото му е трудно да се оправи в тази джунгла тук. Аз съм пред вас, значи е мое това решение. Искам най-доброто за Левски и смятам, че това е решението. Искам да ви попитам нещо - в някоя друга страна питат ли феновете кой да бъде назначен за треньор?", отговори им Сираков. След около 15-минутен разговор феновете напуснаха залата за пресконференции, като още веднъж подчертаха, че няма да приемат Петев за треньор на тима.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com