Правителството решава бъдещето на ЦСКА

24553
Правителството решава бъдещето на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

Какво е бъдещето на ЦСКА? Това интересува "червените" фенове в навечерието на пролетния полусезон. Проблемите с лиценза отново са налице, акциите все още не са в продажба, а пари в клубната каса няма. Actualno. com научи, че ключът към бъдещето на ЦСКА е концесията на стадион "Българска армия" и базата в Панчарево. На практика това е единственият актив на 31-кратния шампион.

Както е известно, настоящото правителство обеща да даде безвъзмездно базата на "червения" клуб, разваляйки настоящия договор, който не е изгоден за ЦСКА. Това обаче се бави и по всяка вероятност ще се случи около изборите за европарламент, за да успеят управляващите да натрупат дивидент пред феновете на ЦСКА.

Стойчо взима сърбина в ЦСКА, отказва се от португалеца

Халфът Иван Маркович ще подпише договор с ЦСКА. При успеха с 3:2 във Враца над местния Ботев сърбинът игра за втори път с червената фла...

Вземе ли ЦСКА концесията, Александър Томов ще търси купувач на клуба. Разбира се, ако преди това клубът е получил и лиценз. Благодарение на апетитния терен в Борисовата градина, Лупи ще иска поне 10 милиона лева за контролния пакет акции, който ще запази за "Лира Инвестмънт".

Ситуацията около клуба следят изкъсо Гриша Ганчев, Кирил Домусчиев, както и "ЦСКА Завинаги". Името на Гриша Ганчев винаги гравитира като евентуален собственик на "червените", а миналото лято преговорите му с "Титан" се превърнаха в истинска сага. За него по-добрият вариант е ЦСКА да започне от "В" група начисто. При положение, че Александър Томов отново сгафи с лиценза, което е твърде вероятно да се случи.

Тогава в готовност да се притекат веднага на помощ са и от "ЦСКА Завинаги". От сдружението вече имат вариант да вземат чужд лиценз и да оставят ЦСКА в елита. Неслучайно Александър Чакмаков се е активизирал да събира исторически символи и документи на "червените". Неговите хора обаче са бесни на Александър Томов, задето ги изключва от битието на ЦСКА. Едно е ясно, всички са бесни на Томов, а той е наясно, че е време да си обира крушите от "Армията". Преди това обаче ще се опита да вземе последно 10. Под формата на толкова милиона. Иначе начинанието му "Червени шампиони" ще се окаже пълен провал. Тъй като бившият депутат не си направи добре сметката. Както с акциите, така и с развитието около комбината "Кремиковци", който Томов се надяваше да пробута в пакет с ЦСКА.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ