Пенев: Темата Бербатов е затворена, гледаме напред

5252
Пенев: Темата Бербатов е затворена, гледаме напред

"Димитър Бербатов нито ме е излъгал, нито ме е подвел. Видяхме се с него, ситуацията обаче не се е променила, така че вече гледаме напред", заяви националният селекционер Любослав Пенев, предаде БГНЕС.

"Това, което ви е казал Бербатов е така. Отговаря на истината. Изпратих му официална покана, а след това се видяхме, за да бъде всичко по правилник и за да не се чудят хората във Фулъм какво се случва. Ситуацията обаче не се променила, пожелахме си успех и продължаваме напред. Темата е затворена, гледаме напред за мача в петък и за останалите мачове от квалификациите", каза още Пенев.

Пенев готов със състава за мачовете с Италия и Армения

Наставникът на националния отбор по футбол на България Любослав Пенев избра състезателите, на които ще разчита за световните квалифик...

Относно срещата със сребърния медалист от Евро 2012 Италия, наставникът на България каза: "Това е програмата, която си избрахме ние, както и противниците ни в групата. Мисля, че е добро начало да играем вкъщи. Резултатите са важни и се надявам да започнем добре. Гоним победа във всеки мач! Моят отбор се подготвя само за победа! Ако се получи друг резултат, добре, но ние ще гоним трите точки във всеки един двубой. Ще играем обаче срещу един от най-силните отбори в света в петък". "Надявам се нашата публика да бъде с нас на стадиона", призова още българският селекционер.

На пресконференцията присъстваха още Иван Иванов и Николай Михайлов. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com