От ЦСКА платили над милион лева заради лиценза

9931
От ЦСКА платили над милион лева заради лиценза
Снимка: БГНЕС

ЦСКА е хвърлил над 1 милион лева за изплащане на дълговете, които застрашават лиценза на клуба, съобщиха на официалния сайт на "червените". В списъка не са включени плащания към, лица, за които има клауза за конфиденциалност, задължения към фирми, които предишните собственици не са плащали, текущи плащания по дела. Тези плащания очевидно също са направени, защото според информацията от уебстраницата на ЦСКА "всички плащания свързани с лиценза са изплатени на 100%".

"В тази връзка ръководството на ПФК ЦСКА АД искрено благодари за търпението и компромисите на истински доказалите се "армейци"", се казва още в съобщението на "червените".

ЦСКА пуска утре билетите за дербито

Във връзка с разпределението на местата на Националния стадион за Вечното дерби, всички привърженици на ЦСКА ще заемат секторите "В" и ...

Сред получилите пари са Емил Костадинов, Иван Иванов, Милен Радуканов, Мартин Камбуров, Спас Делев, Аспарух Никодимов, Георги Илиев, Костадин Стоянов, Росен Кирилов, Рангел Абушев, Илиян Василев и Ангел Грънов, които бяха сред най-крупните ищци. ЦСКА е платил и две глоби на ФИФА заради Мариано Бизари, Ваньо Костов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com