От "Армията": Обжалваме в Лозана, няма да се огънем!

15837
От "Армията": Обжалваме в Лозана, няма да се огънем!
Снимка: БГНЕС

ЦСКА ще обжалва решението на ФИФА да бъдат спряни трансферите на клуба пред Спортния арбитражен съд в Лозана. Това съобщиха "червените" на официалния си сайт. Те посочиха виновниците за тежката ситуация - бившето ръководство в лицето на шефовете на "Титан".

Ето пълния текст на декларацията:

"Решението на Камарата за разрешаване на спорове на ФИФА по случаите Нилсон Антонио и Бернардо Тенгариня срещу ЦСКА ще бъде обжалвано от клуба пред Спортния арбитражен съд в Лозана. Обжалването и пледоарията ще се изготви от адвокат Борис Колев в следващите няколко дни. Смятаме, че имаме достатъчно аргументи да спечелим делото, което е водено от същите лица, които фалшифицираха подписа на Гуидо ди Вани.

Това е поредният случай от престъпните и некадърни действия на бившите управленци от Титан. Колкото и да плащат на определени медии, техните деяния ще бъдат наказани от историята и феновете. Случаят с Антонио и Тенгариня е фрапиращ, както и много други случаи с такива футболисти и техните агенти, които са подписвали договори без състезателите въобще да са играли за клуба. Състезателят Нилсон Антонио е играл в 7 мача, а Бернардо Тенгариня – в 6.

Медиите и обществото ще бъдат запознати с най-скандалните случаи от безобразията на лицата Иво Иванов и Димитър Борисов и тяхното обкръжение. Армейският клуб страда и все още ще страда от скандалните действия на бившите управници.

Жалко е, че компетентните държавни органи продължават да мълчат по въпроса.

Обръщаме се към всички фенове за категорична и масова подкрепа срещу бившите управници за намесата на компетентните държавни органи.

ЦСКА няма да се огъне! ЦСКА побеждава и ще продължава да побеждава!"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ