Нова контузия оставя ЦСКА без отбрана за дербито с Левски

9740
Нова контузия оставя ЦСКА без отбрана за дербито с Левски
Снимка: БГНЕС

Тежка контузия остави ЦСКА без Пламен Крачунов за дербито с Левски. Големият мач е в понеделник, 21-и април, от 16,00 часа на националния стадион "Васил Левски". Това пореден здравословен проблем на футболист, който тормози спортно-техническия щаб на "армейците".

Пламен Крачунов е с разкъсан мускул на адукторите. Диагнозата се изяснила след направения ядрено-магнитен резонанс. Точно Крачунов донесе победата с 1:0 на ЦСКА срещу "сините" в последния двубой.

Мартин Петров мисли за край на кариерата си

Звездата на ЦСКА и бивш български национал Мартин Петров намекна, че спира с футбола след края на сезона. 35-годишният футболист има д...

"Травмата е на десния крак – горе до слабините. При адукторите има пет мускула. Единият е силно разкъсан. Крачунов може да играе, но само на силни обезболяващи инжекции", коментираха от ЦСКА.

Пламен е почувствал остра болка още на мача с Локомотив в Пловдив, загубен с 0:2, но на другия ден нямал проблеми. След това обаче на тренировките болките се появили отново.

Както е известно, Валентин Илиев със сигурност пропуска мача с Левски, а контузията на Крачунов допълнително усложни ситуацията с "червената" отбрана. Ако Пламен остане на пейката, защитата на ЦСКА ще изглежда така - десен бек Апостол Попов, централни защитници Венцислав Василев и Джаксън Менди и ляв бек Жереми Фо-Поре.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ