Николай Гигов поиска оставката на шефа на съдиите

6620
Николай Гигов поиска оставката на шефа на съдиите

„Съдията не беше нужно да разваля мача, Ботев можеше да победи без помощ” - заяви президентът на Локомотив (София) Николай Гигов след отпадането на тима от турнира за Купата на България.

Пловдивчани победиха и във втория мач (1:0), като вкараха единственото попадение от дузпа през второто полувреме. Членът на новия Изпълком Гигов поиска оставката на ръководството на Съдийската комисия, която се оглавява от бившия страничен съдия Никола Джугански.

Ботев спаси сезона, на 15 май излиза за първи трофей от 1981 г.

Ботев (Пловдив) е първият финалист в турнира за купата на България. "Канарчетата" победиха Локомотив (София) с 1:0 като гост и продължа...

„В последно време съм си мълчал, а ме нападаха непрекъснато. Такова ритане безобразно, такова чудо, каквото беше в Гоце Делчев не бях виждал, замълчах си. После чух някаква декларация от някакви си от Черноморец. В първия мач си докараха съдия от Варна, а същият отиде да свири нашето гостуване в Гоце Делчев преди няколко дни” - обясни босът на Локомотив.

„Понеже съм си мълчал и понеже стана много смешен плач по една или друга причина, това ръководство на съдийската комисия не може да продължи така и трябва да бъде сменено" - каза още Николай Гигов.

Той потвърди, че претенциите му идват заради отсъдената дузпа в полза на „канарчетата”.

„Разбира се, голове може да се вкарат, но като развалиш мача не става. Мисля че имаше 7-8 картона на техните играчи, такова отношение не съм виждал, все едно играчите са били в Косово, това не е нормално” - продължи с острия тон бизнесменът.

5000 лева надъхват Локо (Сф) за финал

Президентът на Локомотив (София) Николай Гигов сериозно се е заел да мотивира играчите за успех над Ботев (Пловдив) на 1/2-финалите за ...

„Ние си изпуснахме головете, можеше всичко да се случи, ако съдията не бе свирил дузпата” - завърши Гигов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ