Ники Михайлов обмисля отказване от националния

9854
Ники Михайлов обмисля отказване от националния
Снимка: БГНЕС

Вратарят Николай Михайлов обмислял да бойкотира следваща покана за мачове на националния отбор, тъй като са му дошли в повече критиките и негативното отношение към него около мачовете на България, пише "Меридиан мач".

Те не стихнаха и след престижното 2:2 с Италия в евроквалификациите на 28 март. Пред свои приятели в Мерсин, където играе, юношата на Левски е споделил, че се замисля дали да не отклони следващата покана на Ивайло Петев.

Михайлов е бил категоричен, че решението да играе той, е било на треньорския щаб и не е имало никакъв натиск отгоре. Коментарите пък, че е в националния единствено заради баща си - президентът на БФС Борислав Михайлов, също му идвали в повече. Той е наясно, че през този сезон няма достатъчно игрова практика, след като пази за клуба си само в двубоите за Купата заради проблем с квотата за чужденци в южната ни съседка. Михайлов получи и две травми в главата в месеца преди важния мач със "скуадра адзура", но въпреки това Ивайло Петев заложи на него.

Срещу Италия Михайлов допусна две грешки, които е можело да бъдат избегнати. Още в четвъртата минута той не успя да избие топката при центриране и тя попадна на главата на Минев, който си отбеляза автогол. При попадението на Едер за 2:2 Ники също можеше да се намеси по-добре. На този фон, решението футболист №1 на България за 2014 г. Владислав Стоянов да остане на скамейката, предизвика вече напрежение и в тима.

Михайлов ще има възможност да се реабилитира в контролата с Турция, която баща му урежда за 8 юни - 4 дни преди евроквалификацията с Малта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ