Здрава тактическа битка беляза Литекс - Лудогорец

40895
Здрава тактическа битка беляза Литекс - Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Литекс

След като "Левски" и Локомотив (Пловдив) вече се класираха за полуфиналите за Купата на България, днес Литекс и Лудогорец не успяха да се победят и завършиха при резултат 0:0 в първи четвъртфинален сблъсък между двата отбора за Купата на България.

Първото полувреме премина под контрола на Лудогорец, като възпитаниците на Георги Дерменджиев имаха по-добрите шансове за гол, но „оранжевите” играха много силно в дефанзивен план, а с пресата си след 10-ата минута не позволиха на „орлите” да влязат в собственото си темпо.

ЦСКА и "Левски" настръхнаха и се обединиха срещу Лудогорец

Вечните врагове ЦСКА и "Левски" продължават да показват единни позиции срещу шампиона Лудогорец, след като вече се обединиха за парите ...

През второто полувреме отново „орлите” имаха повече шансове, но Безяк и Анисе пропуснаха да се разпишат. Литекс нямаше добри прояви в предни позиции, но все пак запази вратата си суха, а всичко в сблъсъка между двата отбора ще се решава през следващата седмица в Разград.

Георги Дерменджиев обаче получи две лоши новини. Иван Чворович, който почна като титуляр, получи контузия и беше принудително сменен на почивката. В началото на втората част Марселиньо получи разтежение в бедрото и също напусна принудително.

Шампионите продължиха с трудностите си като гости през 2015 година, като отново не успяха да стигнат до победата. До момента „зелените” са с две загуби и равенство, постигнато днес. Днешният двубой пък беше почти копие на този отпреди няколко дни, спечелен от Литекс с 1:0.

По-рано днес Локомотив (Пловдив) стигна до 2:1 над Локомотив (София), превръщайки се във втория полуфиналист в турнира. Първи напред се класира „Левски”, а утре ще стане ясен третият представител в полуфиналите, като Черно море гостува на Локо (Горна Оряховица) с гол аванс.

ЦСКА копира Лудогорец и също тръгна с фалстарт

Локомотив София поднесе нова изненада в 20-ия кръг на "А" група, след като победи ЦСКА с 2:0 в изключително изнервено дерби на трагич...

ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ ВИЖТЕ В SPORTLINE.BG

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com