Мъри: Глупостта при нас мина всички граници

9735
Мъри: Глупостта при нас мина всички граници
Снимка: БГНЕС

“Подкрепям решението мачът да бъде прекратен. Ако реферът не го бе направил, аз щях да го поискам. Това са неща, които не трябва изобщо да се случват, нужна ни е малко повече радост. Но глупостта при нас мина всякакви граници“.

С тези думи треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов коментира действията на феновете на Локомотив (Пловдив), заради които пловдивското дерби бе прекратено. “Черно-белите“ привърженици заляха с бомбички и димки терена в 40-ата минута на мача, с което сериозно застрашиха здравето на футболистите на двата тима, както и на съдиите. Според Стоилов за прекратяването на мача е било взето единодушно решение от страна на делегати, съдийски наблюдатели и рефер.

Бомби, агресия и злоба прекратиха дербито на Пловдив

Неприятна случка беляза четвъртото за сезона пловдивско дерби между Локомотив и Ботев. Четири минути преди края на първото полувреме ...

“На фона на желанието ни за хубав мач и на фона на празника това, което се случи, не бе никак приятно. Щеше да се получи интересен мач. Трябва футболът да възтържествува, положителното. Простотията в държавата е голяма“, каза още треньорът на Ботев пред ТВ7.

Стоилов говори и за състоянието на Сърджан Лукин, в близост до когото избухна една бомбичка. “Видимо той няма наранявания, но със сигурност е пострадал от силния шум“, обясни той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ