Младенов на среща с Томов за Косоко

6173
Младенов на среща с Томов за Косоко
Снимка: БГНЕС

Заради реалната възможност през лятото тимът да играе в Европа, президентът на ЦСКА Александър Томов ще проведе среща с треньора Стойчо Младенов през следващата седмица.

На нея двамата ще обсъдят най-наболелите проблеми в клуба, както и бъдещето на футболистите, чиито договори изтичат през лятото. Според „7 дни спорт", Младенов ще постави ултиматум на ръководството да подновят контракта на Омар Косоко, който изтича през лятото. Бенинецът се утвърди като несменяем титуляр в селекцията на ЦСКА през пролетта, като отбеляза няколко важни гола, а последният бе във вратата на Левски при победата с 3:1.

Именно заради добрата игра Младенов иска на всяка цена да задържи Косоко в състава си и за следващия сезон. Основният проблем е, че самият Косоко иска да се завърне във Франция, а сериозен интерес към него проявяват още два отбора от „А" група.

Треньорът на „армейците“ се опасява, че заради лошото финансово състояние на клуба през лятото той няма да разполага с пари за селекция и ще трябва да разчита отново на свободни агенти. В плановете на Младенов вече попада футболист, който в момента се състезава в гръцкото първенство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com