Милчо Ангелов: Дано надмина Миланов и Славчев с трансфера си

7539
Милчо Ангелов: Дано надмина Миланов и Славчев с трансфера си

Юношеският национал Милчо Ангелов бе много щастлив след преминаването си в Литекс. Нападателят сподели, че главната причина да приеме предложението е доброто име на клуба в Европа.

"Радостен съм, че подписах с Литекс. Клубът беше много настоятелен и нямаше как да откажа. Лично Стойчо Стоилов ми се обади, за да ме убеди да подпиша. Една от причините да приема бе доброто име на Литекс в Европа. Виждаме в последните години какви трансфери реализираха. Продадоха в големи клубове и Георги Миланов, и Симеон Славчев". "Осъзнавам, че тепърва ми предстои да направя сериозни и трудни крачки. Все пак Литекс винаги се бори за челно класиране. Надявам се и вярвам, че ще успея да си извоювам титулярно място. Познавам повечето момчета, тъй като сме играли заедно в юношите. Амбицирам съм да покажа най-доброто от себе си. Всичко зависи от мен. Надявам се да последвам стъпките на Георги Миланов и Славчев. Дано да е в още по-голям клуб. Целта ми е да заиграя в чужбина и мисля, че Литекс ще ми помогне да го сторя. Вярвам, че с помощта на Краси Балъков, на футболистите и ръководството ще успея да се развия", каза Милчо Ангелов пред "Тема Спорт".

Лудогорец надхитря ЦСКА, Левски и Ботев за топталант

Шампионите от Лудогорец имат доста сериозен интерес към един от големите таланти в "А" група Милчо Ангелов, съобщава "24 часа". Нападат...

Пред таланта опция бяха още Ботев (Пловдив) и Лудогорец.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com