Люпко Петрович: Левски е велик клуб и ще се вдигне

5442
Люпко Петрович: Левски е велик клуб и ще се вдигне
Снимка: БГНЕС

"Левски е велик клуб и дори да е в криза, ще се вдигне. Не мога да кажа кой е виновен за състоянието на клуба, но и с Цървена звезда положението е сходно. Като бях треньор на Левски, имахме финанси и станахме шампиони, но без пари нищо не става", заяви  наставникът на "Литекс" Люпко Петрович в ефира на "Ринг".

Сърбинът разкри, че със "сините" го свързват хубави емоции и че никога не е получавал оферта от ръковдството да се върне на "Герена".

Димитър Васев разкритикува новите собственици на Локо София

Бившият треньор на Локомотив (София) Димитър Васев се подигра с новите собственици на клуба от "Надежда" -Кирил Льосков и Петър Касев. ...

"Няма да крия, че имаше хора, гравитиращи около Левски, които са ми правили предложения да се завърна, но никога не съм получавал конкретна оферта от ръководството".

"Настръхвам като се сетя за "Герена". Там съм изживявал само добри неща. Знам, че феновете на Левски ме обичат, но те обичат най-вече отбора си, затова харесвам да ходя на стадиона. Имам много приятели там. Футболът е чудо. Ето, неотдавна Левски трябваше да стане шампион с една победа над Славия. Цяла България очакваше тази титла, но футболистите я загубиха. Те трябваше да са отбор, да не подценяват никого, да оставят сърцата си на терена", каза още специалистът.

Всичко, което сподели Люпко Петрович прочетете в Sportline.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com