Лудогорец уволни дисциплинарно Рибейро

3208
Лудогорец уволни дисциплинарно Рибейро
Снимка: ludogorets.com

"Лудогорец" уволни дисциплинарно старши треньора Бруни Рибейро, съобщиха от клуба.

От Разград се опитаха да се споразумеят с Рибейро за прекратяване на договора, но това така и не стана. Португалецът беше отстранен след загубата на тима от Черно море за Суперкупата. За негов заместник беше избран Едуард Ераносян.

Ето и цялото съобщение, публикувано на сайта на "Лудогорец":

След многократни неуспешни опити за финализиране на преговорите за прекратяване на договора по взаимно съгласие със старши треньора Бруно Рибейро, респ. за определяне на обезщетението за предсрочно прекратяване (тъй като такова в договора не беше фиксирано) и предвид продължителното му отсъствие от работа при наличието на действащ и обвързващ страните договор, Клубът инициира дисциплинарно производство срещу Бруно Рибейро, което завърши с дисциплинарно уволнение на специалиста и с едностранно прекратяване на контракта му. Въпреки няколкократните писмени покани от страна на Клуба да възобнови трудовите си задължения, Бруно Рибейро продължаваше да не се явява на работа и да не изпълнява поетите с договора ангажименти. Днес ПФК Лудогорец депозира уведомлението в БФС и се очаква футболната централа да се произнесе по прекратяването на договора.

Лудогорец не успя да победи Славия

Отборите на Лудогорец и Славия завършиха при равенство 1:1 в първия мач от седмия кръг на първенството. Двубоят се игра на стадион &bdq...

Междувременно Клубът прекрати договора по взаимно съгласие с единия от помощниците на Бруно Рибейро – Андрю Смит. От вчера той вече е в родината си. В момента се водят разговори и с другия помощник Марсело Чагас, който има желание да остане на работа в Клуба и е възможно да му бъде предложена друга длъжност.

Двамата помощници на Рибейро изпълняваха съвестно трудовите си ангажименти през целия период на преговори със старши треньора.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ