Лудогорец се обръща към съда заради медийни публикации

5745
Лудогорец се обръща към съда заради медийни публикации
Снимка: БГНЕС

Действащият шампион по футбол на България Лудогорец ще съди популярния ежедневник "7 дни спорт". Причината - поредица от материали, касаещи разградчани, които не отговарят на истината според зеления клуб.

„ПФК Лудогорец и всички пострадали лица от обидите на този вестник завеждат дела, които са внушителен брой. А до произнасянето на съда, когато имаме време, ще оборваме художествените измислици, които не почиват на реални факти.“, се казва в съобщението на разградския тим.

Феновете на ЦСКА се заканиха на подпалвачи, посегнали на колата на Спас Джевизов

Инцидент с автомобилите на двете най-важни лица за детско-юношеската школа на ЦСКА предизвика феновете на отбора да излязат с остра офи...

Ето и осемте твърдения, за които Лудогорец твърди, че не са истина, публикувани без редакторска намеса:

1. Заглавието „Бразилците в „Лудогорец“ мрънкат на тренировка – пълна измишльотина. Бразилците в Лудогорец се славят не само със спортно-технически качества, но и със своята дисциплина и коректност. Това е причината селекционният ни екип да работи сериозно на бразилския пазар.

2. Групичката на Марселиньо не харесвала методите на подготовка – ново твърдение, което идва от хора, които очевидно не познават „Лудогорец“. За почти 5 години нито веднъж Марселиньо не си е позволил коментар за работата на треньора, без значение неговото име. Напротив, Марселиньо има много сериозна роля в адаптацията на сънародниците си и винаги е бил в помощ на ръководството и треньора.

3. Отстраняване на Браян Ангуло от тима – поредна измишльотина. Да, Браян беше съпътстван от контузии, но вече е добре и готов да даде най-доброто от себе си за ПФК Лудогорец. Всички приказки за гонене или прекратяване на договор на играча имат други цели.

Рибейро най-вероятно си отива окончателно до края на седмицата

Тази седмица ще е последна за настоящия треньор на Лудогорец Бруно Рибейро. По документи Рибейро все още се води треньор на шампионите,...

Останалите пет твърдения открийте в Sportline.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com