Лудогорец не успя да победи Славия

4655
Лудогорец не успя да победи Славия
Снимка: БГНЕС

Отборите на Лудогорец и Славия завършиха при равенство 1:1 в първия мач от седмия кръг на първенството. Двубоят се игра на стадион „Лудогорец Арена“ в Разград.

С гол на Върджил Мисиджан в 56-ата минута минута Лудогорец поведе в резултата. Мисиджан се възползва от груба грешка на бранителя на Славия Димитър Пиргов и вкара първия гол в мача, индормира Агенция "Фокус".

ЦСКА победи Септември с гол в последната минута

Септември (София) и ЦСКА завършиха 0:1 в днешния мач от третия квалификационен кръг за купата на България. Попадението реализира Пресла...

В 87-ата минута бившата звезда на ЦСКА Антон Карачанаков възстанови равенството. Карачанаков стори това от специалитета си - пряк свободен удар. Той имаше шанс да се разпише от фаул по-рано в мача, но тогава за малко не успя.

Въпреки новия треньор в лицето на Едуард Ераносян, шампионите продължават да играят слабо. Те допуснаха нетипични за тях грешки спрямо миналия сезон в защита, а в нападение нямаха ясна идея какво да правят. Славия също не показа нищо в нападение, но в защита игра стабилно.

Така след мача Лудогорец остава първи, с 14 точки, а Славия е на второ място с 12 пункта. Шанс да окупира първото място има Литекс, ако победи в домакинството си на Берое утре (29 август), от 20:00 часа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com