Лудогорец излиза с експериментален състав срещу Берое

33684
Лудогорец излиза с експериментален състав срещу Берое

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев ще се довери  на доста странен състав за днешния мач с Берое. Съвсем очаквано повечето от героите от мача със Стяуа ще останат извън състава.

Най-обсъжданият човек в България в последната седмица Козмин Моци дори ще е извън групата. Заради това и множеството контузени защитници в отбора, като ляв бек отново ще играе юношеският национал Александър Василев, който се представи на ниво в първите си мачове като титуляр за „орлите". Йордан Минев ще получи почивка, а Браян Ангуло и Витиня са контузени.

Дерменджиев все още не е решил кой да води атаката за важния двубой с Берое. Засега фаворит е Юнес Хамза, който влезе като резерва срещу Стяуа. Тунизиецът започна отлично престоя си в Разград, но все още му трябва време, за да свикне с новите си съотборници. Все пак не е изключено мача да започне Жуниньо Кишада, но това е по-малко вероятно.

Друг от героите от плейофа за влизане в Шампионската лига - бразилецът Вандерсон, пък ще получи титулярно място. Очаква се той да действа като ляво крило на мястото на Върджил Мисиджан. В отсъствието на Марселиньо играта на Лудогорец би трябвало да връзва Себастиян Ернандес.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ