Левски иска Барт в редиците си

10197
Левски иска Барт в редиците си
Снимка: БГНЕС

Защитникът на "Лудогорец" Александър Барт е в сметките на "Левски" за нови попълнения. Играчът е добра трансферна цел с оглед опита си и представянето на разградчани.

Французинът е шампион на България в последните 4 години - по два пъти с "Литекс" и "Лудогорец". Договорът с настоящия му тим изтича през юни.

Представянето на България на футболната сцена през изминалата година

Безспорно през изминалата година почитателите на българския футбол имаха поводи и за радост, и за разочарование. Все пак обаче един, на...

Възможно е "Левски" да опита да вземе Барт още през януари срещу приемлива сума.

Без продажба на Гари Родригес обаче „сините" нямат капитал да плащат за футболисти. Ръководството на "Левски" иска да продаде холандеца в чужбина, но към момента оферта няма. Така че ситуацията с Барт е обвързана и с Родригес.

Французинът няма нищо против да остане у нас, защото си има приятелка и връзката била много сериозна. При преговори с "Левски" обаче проблем вероятно ще изникне около заплатата. В "Лудогорец" дават двойно по-високи възнаграждения, отколкото на „Герена".

Възможен изглежда по-скоро трансфер в "Левски" на Аймен Белаид от "Локомотив Пловдив", който е склонен на невисока заплата. "Левски" действа и по двете линии - подбира и свободни агенти, и футболисти с трансферни суми. Но на преден план засега са безплатните играчи, информира football24.bg, цитирайки в."Труд".

Левски почти осъществи първия си зимен трансфер

Ръководството на "Левски" е пред финализиране на първия си зимен трансфер. Според информация в медиите "сините" ще привлекат Аймен Бела...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com