Легенда на Юнайтед решава за Божинов в Уест Хем

13689
Легенда на Юнайтед решава за Божинов в Уест Хем

Преговорите за трансфера на Валери Божинов в Уест Хем започнаха снощи, но има ли решение, не бе оповестено. За разговорите потвърдиха както мениджърът Георги Градев, така и от пресслужбата на "чуковете". От английска страна преговаря и агентът Браян Юбри.

Легендата на Манчестър Юнайтед Теди Шерингам, който е настоящ треньор на нападателите в отбора, води разговори с агента Генади Вучков, който представлява Валери Божинов в Англия. Това разкри мениджърът, който държи правата на нападателя - Георги Градев. "Днес (вчера - бел. авт.) Божинов ще минава медицински прегледи. Все още няма яснота по евентуалната сделка. Колегата Генади Вучков разговаря с Теди Шерингам късно през деня. Аз съм в Швейцария все още и досега нямам повече информация. Знам, че Валери е минал на медицинските тестове, не знам как се е представил на тренировката", обясни Градев.

Валери Божинов пред завръщане във Висшата лига

Нападателят на Левски Валери Божинов сензационно може да се върне в английската Висша лига, съобщава "Дарик". Футболистът е заминал за ...

Мениджърът на Уест Хем Сам Алардайс използва в нападение тандема Анди Керъл и Карлтън Коул, а освен тях в атаката този сезон са и Мауро Зарате, Енер Валенсия и Диафра Сако.

Още в понеделник Божинов премина през различни тестове - за издръжливост, спринтове и т.н. След положителните резултати остава да премине и през медицински изследвания. Тогава "чуковете" ще преценят дали да му предложат договор.

В същото време феновете на тима възроптаха на висок глас, че българинът е дебел, бавно подвижен, липсва му издръжливост и не на последно място - загубил е усета си към гола.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com