Крачунов: Загубата от Локо (Пловдив) дойде точно навреме

6168
Крачунов: Загубата от Локо (Пловдив) дойде точно навреме
Снимка: БГНЕС

"След мача с Локо Пловдив нищо не сме си говорили. Не е имало драми. Това поражение ще ни помогне да си стъпим на краката. В доста мачове показахме добра игра и постигнахме доста победи. Хубаво е, че тази загуба дойде преди мача Левски, за да можем да си вземем поуки", заяви Пламен Крачунов, предаде БГНЕС.

"Надявам се да се получи един спектакъл за феновете, които ще гледат мача. Ако можем пак да победим и да зарадваме отново половин България. Дали ще съм титуляр или ще трябва да заместя някого, за мен няма значение. Аз искам да покажа всичко от себе си. Вальо Илиев е сърцето и душата на отбора и ни липсва много в официалните мачове. Като цяло той респектира в съблекалнята. Мисля, че съм в оптимална форма. Изиграх доста мачове и се чувствам добре. Неприятно за Вальо. Аз лично използвах шанса си", заяви Пламен Крачунов в Пресклуб "България".

"Ако треньорът ми гласува доверие се надявам да се справя. Всички знаете качествата на Валери Божинов. В течение на мача се надявам, че ще се справя с него. Джаксън Менди прави добър сезон. Разбираме се с него на терена. Добър футболист и добър човек е", каза още голмайсторът в последното дерби с Левски.

"Пожелавам успех на Локомотив в мача им с Ботев. Но аз лично не мога да мисля за друго, освен за дербито с Левски. Предстоящият мач на ЦСКА е най-важен за мен. Всеки от двата отбора си има силните страни. Малко е клиширано, но който спечели единоборствата и се раздаде повече на терена, той ще спечели срещата. Който вкара първи гол, той ще спечели, или поне няма да загуби. Искам да призова феновете на ЦСКА да подкрепят отбора и дано след мача отново да изживеем заедно един радостен миг", добави още Пламен Крачунов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ