Коко Динев тръгна на война с кума на Стоичков

14605
Коко Динев тръгна на война с кума на Стоичков
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Коко Динев обвини бившия административен директор на клуба Атанас Узунов за безредиците по време на дербито с Ботев миналата седмица. Според бизнесмена, лично кумът на Стоичков е платил за бомбите и димките, хвърлени от феновете на Локомотив, които в крайна сметка доведоха до прекратяване на мача и служебна загуба за "смърфовете".

"Всички знаем какво е обяснението за случилото се в миналия мач. Феновете се опитаха и успяха да докарат отбора до дестабилизация. Това беше цел от тяхна страна, която е подготвяна дълго време. На някои хора им е удобно Локомотив да бъде слаб. Апелът към всички е да изгоним тези бандити и хулигани, за да могат нормалните хора да се върнат на стадиона. Дойдох днес, защото не исках да излиза, че се крия. Исках да подкрепя отбора и да им дам увереност, че можем да се преборим и да играем на финал. Не искам да наблягам на тази тема в момента и да участвам в политически интриги. Всичко това е финансирано от Атанас Узунов. Той е дал парите, от къде ги е взел не знам. Тези бомби струват пари. Разговаряме с футболистите. Има забавяне от 15 дни на една заплата. Не мисля, че е проблем. Може да има и още забавяне, защото не знам дали ще остана в Локомотив. Очаквам истинските хора да се върнат на стадиона. Знам, че половин Пловдив обича Локомотив. Разбира се, че може да си тръгна през лятото, ако не намеря подкрепа. Няма смисъл от всичко това. Корупцията не трябва да се търси в Локомотив. Имам желание и намерение да разговарям с всички добронамерени и чисти хора, а не с тези които искат да живеят на гърба на Локомотив".

Христо Бонев-Зума: Чакам Динев да каже остава ли

Освен легенда на Локомотив (Пд) Христо Бонев е и почетен президент на клуба, а и думата му се чува и сред феновете. Той говори пред "Бъ...

Коко Динев добави, че разочарованието от отпадането в турнира за Купата на България е голямо. Локомотив спечели реванша в Пловдив от 1/2-финала с 1:0 срещу Лудогорец, но напусна борбата с общ резултат 1:2.

"Доминирахме през цялото време. Надиграхме Лудогорец. Съжалявам, че нямаше публика, коментира Динев. - Има фенове, които правят безредици. Как да имаме футбол, като нормалните фенове не могат да бъдат на стадиона. Разочарованието е много голямо, защото заслужавахме да стигнем до финала и да елиминираме Лудогорец. Много фактори ни лишиха от това да играем на финала. На полувремето Камбуров не искаше да излиза, защото беше категоричен, че срещу него има извършено нарушение и дузпа. Видяхте как играха футболистите. Досега бяха мотивирани. Атанас Узунов се чуди по какъв начин мен да ме няма, за да е той тук. Не съм казал, че си тръгвам. Локомотив е на половин Пловдив и се надявам истинските фенове да се върнат на стадиона. Нека Атанас Узунов ме съди. Аз мога да го съдя също за хиляди злоупотреби. Атанас Узунов като се върна след отпуска ще бъде санкциониран за кражбите, които е извършил. Едно от нещата е, че след първия мач с Ботев (Пловдив) на техния стадион нашите фенове бяха счупили оградата и от Ботев искаха 2400 лева. Атанас Узунов от своя страна настояваше да платим 5400 лева. Това са шокиращи разкрития".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com