Камбуров: Пожелах на Стойчо да направи ЦСКА шампион

29028
Камбуров: Пожелах на Стойчо да направи ЦСКА шампион
Снимка: БГНЕС

Нападателят Мартин Камбуров, който се раздели с ЦСКА, за да се върне в Локо (Пд), говори за решението си в интервю за БГНЕС.

Как се чувстваш отново като играч на Локо Пловдив?

Легенда на Локо (Пд) се завърна на "Лаута"

Легендата на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров се завръща отново на "Лаута". Нападателят, който до този момент игра за ЦСКА, ще напр...

- Добре се чувствам, всичко е нормално. Все едно изобщо не съм си тръгвал от Локомотив. Да, малко е странна ситуацията - нов отбор, няма собственик, но искам да благодаря на публиката на Локомотив. Надявам се с тяхна помощ отборът да тръгне нагоре.

Как се стигна до това решение да напуснеш ЦСКА след 2-ри кръг и да се присъединиш към "смърфовете"?

- Това решение го взех още след мача със Зимбру. Просто изчаках да мине и Вечното дерби с Левски, за да няма излишно напрежение преди този важен мач. Искам да благодаря най-искрено на Стойчо Младенов. С него се разбрахме много бързо.

Може ли да се каже, че се връщаш в Пловдив заради привържениците на Локо?

- Реално погледнато е така. Ако беше за пари, нямаше да се връщам в Локомотив, а щях да си стоя в ЦСКА. Надявам се, че феновете са наясно, че не се връщам за пари, а защото този тим ми е на сърцето.

Легенда на Локо (Пд) се завърна на "Лаута"

Легендата на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров се завръща отново на "Лаута". Нападателят, който до този момент игра за ЦСКА, ще напр...

По форумите прочетох доста мнения на фенове на ЦСКА. Едни са ти ядосани, а други са тъжни, че си тръгва един доказан голмайстор...

- Искам да благодаря на феновете на ЦСКА. Те са страхотни. Аз лично от тях съм видял само добро отношение. Може би, защото съм вкарал много голове на Левски през последните години. Наистина съм благодарен на привържениците на ЦСКА, но се връщам там, където е сърцето ми.

Има ли шанс след време отново да се завърнеш в ЦСКА?

- Не, няма да се връщам 50 пъти. Желанието ми е да завърша кариерата си в Локомотив. Аз нямаше да си тръгвам от там, ако ситуацията с ръководството се беше променила по-рано. Трябва да е ясно, че преминах в ЦСКА, заради Стойчо Младенов и аз съм му благодарен.

Точно след един месец предстои мач между Локо Пловдив и ЦСКА. С какво чувство ще излезеш срещу бившия си тим?

След 55 дни в клуба Камбуров разтрогна с ЦСКА

Мартин Камбуров разтрогна договора си с ЦСКА по взаимно съгласие. Централният нападател няма финансови претенции към клуба от Борисова...

- Няма да играя срещу ЦСКА! Това съм го говорил и със Стойчо и неговото желание също е такова. Не знам колко срещи ще бъдат между двата тима - 2 или 4, но аз няма да взема участие в тях. Това влиза и в условието, при което се връщам в Локо Пловдив.

Как виждаш ЦСКА след края на сезона и как виждаш Локо Пловдив след последния мач от "А" група?

- Пожелах на Стойчо Младенов да направи ЦСКА шампион! Тръгнаха добре в шампионата и в момента са лидери в класирането. Мисля, че имат реални шансове за титлата. За Локо борбата ще бъде за това да останем в "А" група. Има много нови и млади играчи, пред които съм сигурен, че има бъдеще. Тези момчета трябва да се справят и се надявам, че публиката винаги ще е до нас и ще ни помага. Дано всичко да мине добре.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ