Йешич: Заслужавахме 3 точки, играхме футбол, бяхме по-добри

14819
Йешич: Заслужавахме 3 точки, играхме футбол, бяхме по-добри
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Литекс Миодраг Йешич остана доволен от играчите си, въпреки че силите им стигнаха само до1:1 с Черно море във Варна в мача от 34-ия кръг на "А" група.

"Труден съперник, труден терен. Имахме положения, заслужавахме да вземем трите точки. Получихме и нелеп гол. Мога да честитя на футболистите си, защото дадоха всичко от себе си. Имахме положения и можехме да спечелим, но направихме много пропуски. 90 минути контролирахме двубоя. Много бързо получихме гол, имахме положения и след 1:1. Но ние през целия мач играхме футбол. Бяхме по-добрият отбор, заслужавахме трите точки. Ако продължаваме да играем така, няма да имаме проблем да постигнем целите си. Онова, което аз видях в ситуацията за дузпата, няма нищо спорно. Всички видяхте какво се получи и кой е прав, кой не е. Но си има съдии, които дават или не дават дузпи. Аз не искам да коментирам. Не искам да говоря и за титлата, важното е, че се вдигнахме от малката криза. Играем мач за мач, пък ще видим какво ще стане".

Йешич: Гонзо има голямо бъдеще като треньор

Треньорът на Литекс Миодраг Йешич похвали колегата си Георги Иванов за работата, която е свършил с Черно море. Двубоят между двата тима...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com