Йешич: Гонзо има голямо бъдеще като треньор

7231
Йешич: Гонзо има голямо бъдеще като треньор
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Литекс Миодраг Йешич похвали колегата си Георги Иванов за работата, която е свършил с Черно море. Двубоят между двата тима е днес от 15,00 часа на "Тича". Мачът ще бъде предаван пряко по TV7.

"Дано да имаме късмет да не вали, защото теренът ще стане много тежък. До края на сезона няма кой знае какво ново да кажа - всеки мач ще е труден и битка за всяка точка. В първата седмица няма лесни двубои и съперници. Искаме и ще се опитаме с всички сили да спечелим във Варна. Георги Иванов е направил много силен отбор, който умее да играе за резултат. Разполага със здрав колектив. Черно море може да победи всеки и го доказа", каза пред "Тема спорт" сръбският специалист.

Гочето: Левски - слаб отбор, силни декларации

Бившият треньор на Левски и ЦСКА Георги Василев говори npeд „Тема Спорт" за предстоящото дерби. - Г-н Василев, задава се шестото ...

"По време на миналата зимна подготовка, когато бях начело на ЦСКА, на лагера в Анталия тренировките ни често съвпадаха с тези на Черно море. Тогава Иванов правеше отбора си и сега се вижда огромната разлика и добрата работа, която е свършил, макар че доста футболисти си тръгнаха от тима му. Георги Иванов има голямо бъдеще като треньор. Има качества да успее", каза Йешич.

Относно завръщането на Иванов в Левкси, сърбинът каза: "Това е в бъдеще бреме, нека гледаме сега", и продължи - "Казах на играчите, че мислите им трябва да са насочени единствено и само към двубоя с Черно море. После ще дойде ред и на Лудогорец. Преди това искам и хубаво да си отпочинат в двата дни за Великден, да се заредят от семействата си", завърши треньорът на ловчанлии.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ