Жалък Лудогорец отпадна от Шампионска лига

12087
Жалък Лудогорец отпадна от Шампионска лига
Снимка: БГНЕС

Лудогорец се провали с гръм и трясък още на старта на тазгодишното си участие в квалификациите на Шампионска лига. Българите загубиха с 1:2 при гостуването си на скромния Милсами, като не им помогна и факта, че в последните 18 минути играха с човек повече. Така след 0:1 от молдовците в първия мач, тимът от Разград приключва рано с европейските си подвизи, за разлика от минатала година, когато проби в групите на най-комерсиалния турнир, а там записа първа победа за български тим.

Поредните загуби на Лудогорец под ръководството на Бруно Рибейро вече са 5 и въпреки, че само преди ден босът Кирил Домусчиев обяви, че постът му е сигурен, нищо чудно още утре той да си събере багажа. Преди попадението на Вандерсон, "орлите" не бяха се разписвали в продължение на 355 минути.

Молдовският съперник на "Лудогорец" - собственост на тамошния КОЙ

След по-малко от час започва мачът-реванш от квалификациите за Шампионската лига между молдовския Милсами и българския шампион Лудогоре...

През първото полувреме на мача в Молдова Лудогорец имаше осезаемо превъзходство, създаде доста положения и реализира чрез Вандерсон в 27-ата минута. Домакините реагираха светкавично и върнаха попадението минута по-късно след контра, при която грешка допуснаха както защитниците на "зелените", така и националният вратар Владислав Стоянов, допуснал топката след лек удар с глава да мине между краката му.

След почивката домакините продължиха да се бранят успешно, Лудогорец пък постепенно започна да губи увереност и трудно стигаше до положения.

В 72-ата минута червен картон получи Андрей Кожхари, но и това не помогна на българския тим.

Тоталният крах на шампионите ни настъпи в 90-ата минута, когато при поредната контра на молдовците, резервата Раку простреля Владислав Стоянов за втори път в мача.

Божков си регистрира "ЦСКА София"

Дружеството "ЦСКА София" на Васил Божков официално беше регистрирано, пише "България днес". Предметът му на дейност е "Участие в първен...

Подробности за мача четете в Sportline.bg!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ