Иво Тонев: С Гонзо и Херо Левски го чакат добри дни

29864
Иво Тонев: С Гонзо и Херо Левски го чакат добри дни

Председателят на Управителния съвет на Левски Иво Тонев в последно време рядко попада в светлината на прожекторите. Той често се появява на трибуните по време на мачовете на "сините", но не коментира случващото се в отбора. Тонев сподели пред "Тема Спорт", че вижда прогрес в играта на тима при Гонзо.

"И преди казвах, и сега ще се повторя - Георги Иванов е човек, който заслужава да има доверие и уважение. Ситуацията, в която работи, е изключително трудна и тежка. В момента той показва, че независимо от всички неща, съпътстващи Левски, може да успее. Това се случва и благодарение на феновете. Виждате, че отборът се изправи на крака и играе добре. Сега престоят няколко важни мача, в които ако успеят да победят, всичко ще бъде наред. Трябва повече доверие и подкрепа най-вече към Георги Иванов и Даниел Боримиров, както и към хората, които се опитват да помогнат на клуба. Ще се радвам, ако отборът се изкачи още нагоре" - каза Тонев.

Очакванията на бившия изпълнителен директор на Левски за вечното дерби и мнението му за назначението на Димитър Димитров-Херо можете да прочетете тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ