Ивайло Петев оглавява националния отбор по футбол

78780
Ивайло Петев оглавява националния отбор по футбол
Снимка: БГНЕС

Ивайло Петев ще бъде новият треньор на българския националния отбор по футбол. Новината бе официално потвърдена от президента на Славия Венцеслав Стефанов в телевизионно интервю след победата на "белите" срещу Левски с 3:1, съобщава Sportline.

"Да, той ще бъде новият треньор. Смятам, че ще работи съвестно. Ходи и гледа лично мачове. Вярвам, че ще събере футболисти, които наистина ще защитават с чест фланелката на България. Нямаме шансове за Евро 2016, чудеса стават само в приказките", каза Стефанов.

Президентът на "белите" коментира и успеха на своя отбор, като не скри задоволството си от крайния резултат. Стефанов добави, че Славия ще проведе зимната си подготовка в Турция и, че със сигурност ще има нови попълнения по време на трансферния прозорец. Иначе самият Ивайло Петев бе днес на трибуните на стадион "Славия" и изгледа двубоя между двата тима.

Ивайло Петев е двукратен шампион на България като треньор на Лудогорец. За последно бе начело на кипърския АЕЛ. Той ще замени начело на националния отбор Любослав Пенев, който бе освободен след домакинското 1:1 срещу Малта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com