Испански голаджия подсилва Левски за дербито

7752
Испански голаджия подсилва Левски за дербито
Снимка: БГНЕС

Левски ще се подсили днес с поредното си ново попълнение. "Сините" ще привлекат испанец, който са следили дълго време, пише "Тема Спорт". Той може да играе на върха на атаката и зад нападателя, ще пристигне в София за медицински прегледи. Ако всичко е наред, ще подпише договор.

За него се знае, че освен да раздава пасове, доста често огорчава противниковите вратари. От "Герена" обаче пазят името му в тайна.

Mурсия: Феновете получават това, което искат

Наставникът на Левски Пепе Мурсия не остана доволен от резултата срещу Локомотив (Пловдив). Двата тима завършиха наравно 1:1 в първия к...

Офанзивният играч е бил наблюдаван доста преди да стане ясно, че Пепе Мурсия ще поеме "сините". През последния сезон той не се е състезавал в елитна дивизия.

С привличането на въпросния играч испанската колония на "Герена" ще стане пет човека. "Сините" вече имат един футболист от тази страна в състава си - взетия от Нумансия халф Мигел Бедоя. В щаба на испанския треньор Пепе Мурсия е и сънародникът му Анхел Пиндадо. Главен методист на детско-юношеската школа пък е Давид Серано.

Новите попълнения на Левски пък ще станат цял отбор - 11 човека. Клубът вече подписа договори с вратарите Кристиян Наумовски и Стефано Кунчев, защитниците Борислав Стойчев, Радослав Димитров и Веселин Минев, халфовете Лъчезар Балтанов, Георги Сърмов и Мигел Бедоя, както и с нападателите Луис Педро и Валери Домовчийски. Халфът Роман Прохазка пък се завърна от наем в Спартак Търнава.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com