Гонзо удари по масата: Аз решавам кой и кога ще играе!

12781
Гонзо удари по масата: Аз решавам кой и кога ще играе!
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо смята, че 1:1 с Литекс е напълно справедлив резултат предвид показаното от двата отбора на терена в мача от 34-ия кръг на "А" група.  

"През първото полувреме имам забележки относно играта ни, през второто бяхме по-добре. Литекс е силен отбор, този мач беше много важен за тях и беше по-различен от предишните три помежду ни. Просто до края остават все по-малко срещи и вече нямаш право на грешки. Противопоставихме се добре. След почивката имахме 2-3 контраатаки, с които можехме да реализираме, но не успяхме. Мисля, че 1:1 е справедлив резултат", коментира Гонзо.

Йешич: Гонзо има голямо бъдеще като треньор

Треньорът на Литекс Миодраг Йешич похвали колегата си Георги Иванов за работата, която е свършил с Черно море. Двубоят между двата тима...

Георги Иванов каза, че не е забелязал гневната реакция на Стенли Окоро, когото извади от игра още в 36-ата минута, без да е получил травма. При напускането на терена младият футболист съблече фланелката и гневно я хвърли на земята. "Аз не съм видял какво е направил Окоро при смяната. Ако е направил това, което си мисля, ще си понесе последствията. Аз съм човекът, който преценява кой ще играе и кой - не. Окоро не се справи с тактическите си задачи и затова беше сменен, обясни Гонзо. - Ефективността ни е много добра, затова с един точен изстрел взехме равенството. Този мач беше по-слаб за нашия тим в сравнение с предишните. Имахме проблеми, видяхте, че Дани Георгиев игра десен бек. Колкото до Живко Атанасов – ако трябва ще играем с човек по-малко, но няма да му отменя наказанието. Аз ще реша кога да го реабилитирам".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ