Феновете на Левски с предупреждение към ръководството

3995
Феновете на Левски с предупреждение към ръководството
Снимка: БГНЕС

Има съмнение сред феновете на Левски кой всъщност притежава клуба и какво му готви. Това стана ясно от изявление на председателя на Националния клуб на привържениците на сините (НКП) Степан Хиндлян пред bTV.

По думите му, ако новите ръководители на „Георги Аспарухов” не докажат чистите си намерения, то феновете имат „много начини да реагират”.

СГС не позволи да започне делото по несъстоятелност на ЦСКА

Софийският градски съд (СГС) е спрял делото по обявяване в несъстоятелност на ЦСКА. Не са ясни мотивите за решението, но то е взето на ...

В момента Левски се ръководи от Иво Тонев, адвокат Александър Ангелов и Николай Иванов. Ангелов е свързван от дълго време с медийния магнат Делян Пеевски, но юристът отрича каквито и да е връзки извън служебни ангажименти, при които е представлявал депутата от ДПС. Именно заради това феновете на ЦСКА от няколко месеца насам се обръщат към синия отбор с наименованието „Леевски”.

Степан Хиндлиян твърдо заяви, че настояват цялата процедура по изграждането на нов Сектор ”Б” да бъде в условията на пълна прозрачност. НКП на Левски държи да знае какви са конкретните параметри на договорите с изпълнителите на проекта и цените на всички предстоящи строителни дейности на емблематичния сектор. Ако сектор „Б” се строи както сектор „А”, ние няма да го допуснем. Всички знаем какво става с „А”, заяви Хиндлиян.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com